Santo: ”Två spelare lämnar Valencia”

bet365

Valencia har stundtals spelat riktigt fin fotboll under den första halvan av säsongen – och som tack för det ligger den spanska kustklubben just nu på en femteplats i La Liga, med bara en poäng upp till den åtrovärda Champions League-platsen. Men man har trots den fina formen valt att ta farväl av ytterligare två spelare (man har redan sålt Robert och Carles Gil), varav en kommer att lämna redan nu i januari.

Det handlar om den portugisiske högerbacken Joao Pereira och den unge mittfältaren Bruno Zuculini, som återvänder till Manchester City efter att de två parterna valt att bryta argentinarens lån. Och så här säger klubbens tränare Nuno Santo om att man har släppt Pereira och Zuculini.

– Vi har redan sålt två spelare i Robert, som ville ha mer speltid, och Carles Gil som vi mottog ett bra bud på, sa Santo på presskonferensen inför dagens match mot Sevilla och fortsatte: Men vi har också värvat Enzo Perez samt beslutat oss för att låta två B-lagsspelare få chanen att träna med förstalaget på heltid.

– Vi har även bestämt oss för att låta ytterligare två spelare lämna klubben. Den förste är Pereira som tekniskt sett inte längre är vår, men vi har inte någonting emot hans proffesionalism. Den andre är Zuculini, som kommer att försöka hitta en lösning som är bra för hans fortsatta karriär. Han tillhör Manchester City, och det är upp till dem att bestämma vart han ska fortsätta.

Fotnot: Joao Pereiras kontrakt går ut i sommar vilket gör att han kan skriva på för en annan klubb redan nu. Dock kommer han att fortsätta i Valencia fram tills i sommar om ingen klubb väljer att köpa ut honom från sitt kontrakt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply