Bradford: ”Ge oss United”

bet365

Det var inte många som trodde att Bradford, som parkerar på en sjundeplats i den engelska tredjeligan, skulle ha en chans mot Premier League-ledarna Chelsea i den fjärde omgången av FA-cupen. Chelsea var som bekant inriktade på att försöka ta fyra titlar den här säsongen – ligan, FA-cupen, Champions League och ligacupen.

De blev inte heller fler när Chelsea gick upp till en 2-0-ledning efter 38 minuters spel. Då trodde de flesta att matchen var avgjord, men Bradford reducerade till 2-1 innan paus och i andra halvlek chockade League One-klubben hela fotbollsvärlden genom att göra tre mål till och vända på matchen. 

Den heroiska vändningen och 4-2-segern innebär att Bradford är ett av de sexton sista lagen i turneringen – och nu vill managern Phil Parkinson att laget ska ställas mot ytterligare en gigant inom den engelska fotbollen.

— Om Manchester United kan ta sig vidare mot Cambridge skulle vi älska att få en chans mot dem. Jag är säker på att vi skulle få med oss runt 15 000 fans till Old Trafford och det skulle vara trevligt att ge biljetter till de som inte kunde få några i dag för att uppleva ytterligare en dag med cupfotboll, berättade Parkinson för FA (det engelska fotbollsförbundet).

Lottningen till den femte omgången äger rum under måndagskvällen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365