Sancho kan återvända till United – om Ten Hag lämnar

Sancho kan återvända till United - om Ten Hag lämnar

Manchester United-stjärnan Jadon Sancho, 24, hamnade i en uppmärksammad dispyt med lagets manager Erik ten Hag i höstas. Detta efter att Ten Hag kritiserat Sanchos träningsinsatser i en intervju. Varpå Sancho skrev på X, tidigare Twitter, att han ”inte tillåter att folk säger saker som absolut inte är sant” och att ”jag har varit en syndabock länge”.

Det hela utvecklades till att Ten Hag fryste ut Sancho totalt och inte lät honom spela några fler matcher eller ens träna med A-laget. I januari gick därför Sancho på lån till sin förra klubb Borussia Dortmund för resten av säsongen. Men Dortmund lär få svårt att möta United prislapp på Sancho som ligger på 390-450 miljoner kronor, har Sky Sports rapporterat tidigare.

En återkomst till United ser osannolik ut för Sancho så länge Ten Hag är kvar som manager. Men om nederländaren får sparken i sommar kan Sancho tänka sig att återvända till Old Trafford igen, uppger engelska iNews.

Sanchos kontrakt med United sträcker sig till och med juni 2026 och han värvades till klubben för omkring 950 miljoner kronor för tre år sedan. Hittills har hans sejour i klubben dock varit floppartad.

LÄS MER: Arsenal lägger i högre växel för Gyökeres

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply