Sampdoria tappade tre poäng

Chievo fick besök av nykomlingarna Sampdoria i kvällens första Serie A-match.

Det var en jämn början där lagen började känna på varandra utan att komma till några farliga avslut. Båda lagen fick ett par halvchanser de första minutrarna.

Hemmalaget fick efter 45 minuters spel plus eventuell tilläggstid in ett mål genom Perparim Hetemaj efter ett fint väggspel som sedan enkelt kunde spräcka nollan innan halvtidspaus. En kalldusch för gästerna som behövde tre poäng för att hänga sig kvar i toppen.

I andra halvlek tryckte gästerna på för att få en kvittering och fick utdelning när Maresca tjusigt skruvade in en frispark för Sampdoria och 1-1 var faktum. Men det var inte slut där, för Chievos Di Michele fick det sista ordet när han satte 2-1 för hemmalaget.

Matchen slutade 2-1 till Chievo och Sampdoria tappar tre viktiga poäng i toppen av Serie A-tabellen – samtidigt som Chievo stärker sin placering i Serie A.