Saints krossade Hull

Southampton är ett riktigt succégäng än så länge i Premier League, då laget hänger med i toppskiktet av tabellen. Nu skulle man bygga vidare på den fina formen i lördagens match mott Hull.

Det skulle inte ta lång tid innan Saints tog ledningen genom Morgan Scheiderlin via nick i den 16:e minuten.

I den trettonde minuten gjorde Southampton även 2-0, då Rickie Lambert skrev in sig i målprotokollet från straffpunkten.

I den 37:e minuten skulle även den engelske landslagsmannen Adam Lallana göra ett tredje mål efter en riktig dribblingsshow där han lurade bort hela motståndarförsvaret. Ett riktigt läckert mål, och Saints gick mot en ny vinst.

I den 55:e minuten skulle Yannick Sagbo reducera för Hull, men det räckte inte mycket till. Speciellt inte när Steven Davis satte den slutgiltiga spiken i kistan med ett 4-1 mål i den 88:e minuten.