RYKTET: City försöker värva Eden Hazard

RYKTET: City försöker värva Eden Hazard

Hazard – Citys stora önskan till sommaren?

Silly Season är galnare än aldrig förr. Nu rapporterar brittisk press att Manchester City förbereder ett bud för att köpa loss Eden Hazard.

Eden Hazard är en spelare det ständigt är turbulens kring. Belgaren ryktas ständigt vara på väg att lämna Chelsea och det är framför allt Real Madrid som det pratas om som en potentiell destination.  Även Paris Saint-Germain ska ha varit inne i jakten på stjärnan men nu kommer ett nytt lag som kan knyta till sig spelarens tjänster.

Under söndagsförmiddagen kommer nämligen Sunday Mirror med ett rykte som många inte trodde skulle kunna vara möjligt. Tidningen skriver nämligen att Manchester City förbereder bud på Eden Hazard och att man är beredda att betala en rekordsumma för spelarens rättigheter. Summan har aldrig tidigare betalats för en övergång mellan två engelska klubbar, men nu kan Etihad-klubben alltså slå ett nytt rekord. Manchester City ska vara beredda att betala närmre 170 miljoner euro för belgaren som i så fall skulle spela tillsammans med sin landsman Kevin de Bruyne.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Hazard i Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply