Loic Remy går till Getafe

Loic Remy går till Getafe

Förre Chelsea-stjärnan flyttar till Madrid

Enligt spansk media så kommer de förre Chelea-anfallaren Loic Remy att vara på väg till Madrid. Men inte någon av storklubbarna, utan snarare en av de minsta klubbarna som tillhör toppen, och det är Getafe.

Getafe FC är en klubb som studsat som en jojo mellan den högsta och näst högsta divisionen i Spanien. Just därför är det kanske inte lika väntat att Loic Remy går till just den klubben, även om namnet är större än så för många Premier League-älskare.

Loic Remy går till Getafe

Flyttar till spanska huvudstaden

LÄS: Chelseas löner

Men nu kanske det blir dags för La Liga-fantasterna att få se honom istället, fast i en annan klubb. För faktum är ju att han redan spelar i Las Palmas. Men det här är en klubb som är på väg att åka ur Spaniens högsta division, vilket Remy inte vill vara med om.

Det verkar då innebära att fransmannen skriver på för Madrid-klubben Getafe inom kort. En Valencia-laget Levante är en av de klubbarna som ryktas vara aktuell för anfallaren, enligt den Madrid-baserade tidningen Marca.

Loic Remy ska enligt samma tidningen inte vilja spela i La Segunda Division i Spanien, och det är det som fått honom att nu vara på väg att lämna. En eventuell övergång väntas vara klar redean imorgon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply