Roma vinnare åter igen

Roma har sett vassa ut när de håller sin högstanivå. Men tyvärr så är Roma en form av jojo, som sjunker till ofantligt låga nivåer många gånger. Idag visade de dock att man hör hemma i toppen-skiktet.

Totti kunde nicka Roma i ledningen med 1-0 efter att tagit vara på en retur som han själv skapat. Sedan tog Osvaldo vara på en målvaktstabbe och placerade enkelt in 2:an.

Roma kontrollerade matchen men man fick inte hål fler gånger i första halvleken.

I andra började kampen på mittfältet. Roma hade ett stort bollinnehav, men Palermo slet och bröt många anfall som blev till kontringar. Man fick ett par chanser, men Roma var överraskande nog, bra bakåt idag.

Det dröjde till den 73.e minuten innan nästa mål kom. Nu var det dags för formstarke Erik Lamela. Han fick en enkel uppgift, då Roma spelat bort försvaret och sedan spelat till en fri Lamela på bottre stolpen, som bara la in bollen i öppen bur.

I den 80.e minuten var det äntligen dags för Destro. Han gjorde sitt första mål i Roma-tröjan, när han sprang sig fri i djupled. Passningen från Lamela var perfekt och Destro rundade målvakten och sköt in den enkelt. 4-0. Hans glädje var det inget fel på, den gick till och med överstyr. Han tog nämligen av sig tröjan och fick därmed sitt andra gula kort. Utvisad och Roma fick avsluta matchen med en man mindre.

Palermo fick sedan ett tröstmål i den 84.e minuten, efter att Ilicic elegant skjutit in ett skott.