Rodgers vill värva mer för att ta Liverpool till Champions League

Under januari lyckades Liverpool knyta till sig Daniel Sturridge från Chelsea och Philippe Coutinho från Inter som båda gjort fina matcher för Liverpool sedan sina debuter i klubben. Nu vill Liverpoolmanagern Brendan Rogers värva ännu mer när transferfönstret i sommar öppnar, och han har flera spelare på sin önskelista.

På försvarssidan är Rogers intresserad av Feyenoords Stefan De Vrij och Swanseas kapten Ashley Williams. Sedan har han ögonen på de offensiva spelarna Hatem Ben Arfa från Newcastle, Tom Ince från Blackpool och Kevin Gameiro från Paris Saint-Germain. 

”Jag är nöjd med spelartruppen om vi kan lägga till tre eller fyra kvalitétspelare i den. Det är kvalitét vi är ute efter, inte kvantitet”, säger Brendan Rogers till engelska tidningen Daily Mail.

Liverpool lär få det svårt att ta sig till Champions League redan den här säsongen då man i nuläget ligger sexa i tabellen och har sju poäng upp till Chelsea som just nu innehar kvalplatsen till Champions League. Dessutom har Chelsea en match mindre spelad. Men Liverpool har fortfarande stora chanser att nå Europa League den här säsongen också då man är två poäng efter Arsenal som innehar den enda Europa League-platsen som finns i Premier League. Även Arsenal har en match mindre spelad än Livepool. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365