bet365

Rodgers stänger dörren för Reina

När belgaren Simon Mignolet, 25, värvades till Anfield för dyra pengar i somras ansågs Pepe Reina, 31, vara överflödig i Liverpools spelartrupp. Den spanske landslagsmålvakten tilläts gå till italienska Napoli på ett säsongslångt lån och förväntas göra övergången permanent när transferfönstret öppnar igen i sommar.

Reina själv har varit tystlåten när det gäller hans framtid i Premier League-klubben, men lagets manager Brendan Rodgers ser ingen väg tillbaka för spanjoren mellan stolparna i Liverpool. Detta på grund av Reinas avskedsbrev som han skrev till fansen när han lånades ut till Serie A och Napoli i somras.

– Han har redan skrivit sitt brev, har han inte det? Han skrev ett avskedsbrev, gjorde han inte det?, berättade Rodgers för Liverpool Echo. Jag blev överraskad av brevet – när en spelare är utlånad förväntar jag mig att han kommer tillbaka.

– Men uppenbarligen gjorde Pepe det väldigt klart att han ville flytta när han gick till Napoli. Så för mig lät det förmodligen som att han fattade sitt beslut där, avslutade Liverpool-managern.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply