Rodgers besked: ”Skadad trio snart tillbaka”

Liverpools tränare Brendan Rodgers har förklarat det positiva läget kring tre av lagets skadade spelare. Aly Cissokho, Joe Allen och Glen Johnson förväntas alla att ansluta – tillgängliga för spel – till lagets matchtrupp kort efter landslagsuppehållet nästa helg.

”Glen är tillbaka i spel och kan förhoppningsvis vara tillbaka i truppen efter landslagsuppehållet”, säger Rodgers till Liverpools hemsida. ”Aly Cissokho har tränat den sista veckan eller så, så jag tror att han också är tillbaka tills dess. Det gäller även Joe Allen – han borde vara redo för Newcastle-matchen.

”Coutinho kommer att vara spelklar kort därefter”, fortsätter tränaren samtidigt som han förmedlar lite sämre nyheter om skadeläget i truppen. ”Givetvis kommer Sebastian Coates vara borta längre och har en bit kvar än. Men utöver det är vi på väg tillbaka till våra siffror nu.”

Premier League-klubben har sin långa skadelista till trots inlett säsongen bra. Efter att nyligen ha fått tillbaka den viktiga anfallspjäsen Luis Suarez från hans skada – plus de spelare som är på väg in i spel igen – har Liverpool goda chanser att befästa sin position som tvåa i ligatabellen. Etta ligger Arsenal med två poäng mer.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply