Robert Lewandowski närmar sig flytt till Real Madrid

Robert Lewandowski närmar sig flytt till Real Madrid

Lewandowski allt närmre Madrid?

Anfallaren som kopplats ihop med Real Madrid under en längre tid ska nu ha lagt i en högre växel för att flytta till Santiago Bernabéu. Det skriver Madridbaserad press under lördagsmorgonen.

Robert Lewandowski fortsätter att löpa på linan som kan ta honom till Real Madrid. Det är nu tredje gången gillt för polacken som vid två tidigare tillfällen försökt tvinga fram en flytt till den spanska huvudstadsklubben. Man har nu tagit upp kontakten på nytt och för ett par veckor sen ska Real Madrid haft ett möte med spelarens nye agent Pini Zahavi för att försöka få till en övergång från Allianz Arena till Santiago Bernabéu.

SE ÄVEN: Real Madrid spelarlöner 2018

Spelaren som fyller 30 år i sommar har kontrakt med Bayern ska enligt uppgifter ha erkänt att det är nu eller aldrig som en flytt kan ske till marängerna. En affär kommer inte bli lätt men relationen mellan de båda klubbarna är bra efter affären med James Rodríguez, något som kan underlätta en flytt för polacken till Spanien.

Denna säsong har det blivit 32 mål varav 23 i ligaspelet för Lewandowski som är inne på sin fjärde säsong i Bayern Munchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply