Topp 20: Fotbollens roligaste spelarnamn

bet365

20 coola, galna och roliga namn på fotbollsspelare

Roliga namn fotbollsspelare? Coola, galna och roliga spelarnamn inom fotbollen? Fotbollsspelare med konstiga namn? Tidigare har vi listat bland annat Sveriges mest värdefulla spelare. Du kan även ta en titt på vilka spelare som är de tio längsta i världen och de tio fysiskt största spelarna som beträtt en fotbollsplan. Denna gång tänkte vi lätta upp stämningen genom att ta en noggrann titt på vilka de coolaste, galnaste och roligaste spelarnamnen som vi stött på i fotbollsvärlden.

Roliga namn på fotbollsspelare i Sverige

I Sverige har vi haft bland annat spelare som Stig Töfting och Jan-Banan Tömmernes, två av de roligaste fotbollsnamnen som alltid gör att smilbandet höjs någon centimeter. Sen har vi även spelare i Premier League som Danny Drinkwater och Hulls förre hjälte Dean Windass som har namn inte många ens kan förstå existerar. Kommer dessa spelare med på listan över de tjugo roligaste fotbollsnamnen i världen?

20 roligaste fotbollsnamnen i världen

Redaktionen på Silly Season Sverige har fått komma med förslag på spelare vars namn man alltid kommer ihåg. Det kan vara bara ett speciellt namn, ett roligt eller ett med en snuskig underkant. Eftersom fotbollsvärlden nästan är oändlig är det därför svårt att omfatta alla roliga namn och därför innehåller denna lista de tjugo roligaste namnen vi har kommit på. Spelarna måste givetvis vara någorlunda kända och inte från vilken lågdivisionsklubb som helst.

Innan listan drar igång har vi en del bubblare som är nämnvärda, men som inte riktigt kvalificerade sig på listan men som ändå förtjänar nämnas. Ta det lugnt, slappna av och kika igenom vår lista med spelare med de roligaste namnen i fotboll.

Bubblare: Ariza Makukula, Mariusz Kukielka, Stig Töfting, Siphiwe Tshabalala, Christian Fuchs, David Seaman, Rod Fanni, Haruna Babangid, Paul Dickov, Jeffrey Schlupp och Joe Dodoo.

Roliga namn på fotbollsspelare – placering 20-11

Här några av de roligaste namnen på fotbollsspelare. Några av de dessa är vad många skulle tycka fotbollsspelare med konstiga namn.

20. Exodus Geohaghon
19. Emile Ivanhoe Heskey
18. Andrew Tutte
17. Ben Pringle
16. Boli Bolingoli-Mbombo
15. Danny Shittu
14. Dean Whitehead
13. Heung Min-Son
12. Kasper Bögelund
11. Alain Junior Ollé Ollé

För att se placering 10-1 klicka på nästa sida

10. Danny Drinkwater

Danny Drinkwater är ett av de roligaste fotbollsnamnen i världen

Danny Drinkwater, 25, är född i Manchester och gick hela vägen från Manchester Uniteds akademi upp i A-laget innan han lämnade klubben 2012 på grund av sin extremt begränsade speltid. Därefter har gjort sig ett namn i Leicester City och har dessutom startat merpartena av matcherna i Premier League denna säsongen. Han har faktiskt över 150 matcher i Leicester trots sina ringa tre år i klubben.

9. Stefan Kuntz

Stefan Kuntz är ett av de roligaste fotbollsnamnen i världen

Stefan Kuntz är ett av Bundesligas största namn genom tiderna. Anfallaren är den sjätte mesta målskytten i Bundesliga med sina 179 baljor för Kaiserslautern, Bochum och Arminia Bielefeld. Det blev även 25 landskamper för den numer 52-åriga tysken Kuntz. Hans namn är också det rätt groteskt om man vet vad efternamnet betyder på engelska. Kuntz har en styrelseroll i Kaiserslautern numer.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply