Riyad Mahrez: ”Stannar i Leicester City”

bet365

Mahrez bekräftar: ”Jag vill stanna i Leicester City”

Säger i en intervju med franska RMC att han är tacksam över ansträngningen Leicester gjorde när de värvade honom och att han vill stanna i klubben.

Ingen har nog undgått att se succéparet Jamie Vardy och Riyad Mahrez ösa in mål i Leicester City. Efter 16 omgångar ligger de på första respektive tredje plats i skytteligan och flera av Europas största klubbar jagar duon, men de är inte speciellt intresserade av att lämna, speciellt inte Riyad Mahrez som under gårdagskvällen berättade att han inte tänker att lämna klubben inom det närmsta.

– Det bästa är att fortsätta i klubben säsongen ut. När jag endast hade sex månader kvar på kontraktet med Le Havre var det ingen som visade intresse för mig, endast Leicester City, som ansträngde sig väldigt mycket för att värva mig. Jag kände redan från början att de verkligen ville ha mig till sitt projekt och därför blev jag övertygad. Jag tog beslutet utan att känna till något om staden eller regionen, det var en risk. Jag är väldigt glad att ha kommit till denna klubb, säger 24-åringen som förra året debuterade för det algeriska landslaget.

Storklubbar intresserade

Det finns redan flertalet klubbar som visat intresse för Riyad Mahrez. Två av de ska vara Manchester United och FC BarcelonaLouis van Gaals lag har haft det svårt med målskyttet under säsongen och behöver få in offensiv förstärkning om man vill vara med att slåss om Premier League-guldet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply