bet365

Pep Guardiola kommer att uttala sig om sin framtid

bet365

Kommer att klargöra hur hans framtid i klubben ser ut

Det har varit mycket snack om Pep Guardiola det senaste, med ett utgående kontrakt är det många som undrar vad Guardiolas nästa drag är och nu har spanjoren gått ut och sagt att han kommer klargöra saker nästa vecka.

Bayern Münchens tränare Pep Guardiola har ett svårt val framför sig. Med ett kontrakt som går ut i sommar hos de tyska ligamästarna är frågan huruvida han kommer att förlänga med klubben eller välja att gå någon annanstans. Det har ryktats häftigt om att den före detta Barcelona tränaren kan komma att lämna Allianz Arena och många tror att han kan komma att gå till Premier League, med klubbar som Manchester United och Manchester City bland kandidaterna att bli spanjorens nya klubb. Efter Bayerns 1-0 vinst över Darmstadt i tyska cupen har Guardiola nu avslöjat att ett beslut för tränarens del är nära.

– Ikväll har jag inget svar. Nästa vecka kommer ni veta svaret. Nästa vecka kommer det klarhet, sade Guardiola till den tyska tvkanalen ARD via 101greatgoals.

Många är intresserade av vad nästa drag blir för 44 åringen. Skulle Guardiola besluta sig för att lämna Bundesligagiganterna kommer spekulationerna bli många om hans nästa klubb men väljer han att stanna i Tyskland får klubbar som Manchester City och Manchester United vända sig någon annanstans efter en ny tränare. United tränare Louis van Gaal har alltid varit en korttidslösning, då holländaren själv har sagt att han bara ville vara 18 månader på tränarposten. Även Citys tränare Manuel Pellegrini är inte någon som ses som en långtidslösning för the Eastlands.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365