Reina: ”Ville förlänga med Liverpool”

Den spanske landslagsmålvakten Pepe Reina har blivit utlånad från Liverpool till italienska Napoli på ett säsongslångt lån, efter att belgaren Simon Mignolet från Sunderland värvats in som ersättare till 30-åringen. Detta efter att Reina ryktats vara på väg till Barcelona förra säsongen, vilket fick managern Brendan Rodgers att snabbt hämta in en ny målvakt.

Men nu har Reina gått ut och skrivit ett öppet brev på sin hemsida, där han skriver att han aldrig informerades om utlåningen till Serie A-klubben förrän efteråt – när affären redan var klar. Reina säger att han berättade för klubben att han skulle vara intresserad av att förnya sitt kontrakt på Anfield om ett erbjudande från Barcelona inte skulle komma.

– Mycket har skrivits om att jag bett klubben överväga ett erbjudande från Barcelona om det skulle komma. Men jag hade också pratat med klubben om möjligheten att förlänga mitt kontrakt om budet inte skulle komma. När budet inte kom var jag glad att kämpa för min plats så jag var överraskad att Liverpool beslutade att det låg i klubbens intresse att skicka mig till Napoli istället, säger Reina enligt Sky Sports.

– Om det är något jag ångrar, så är det sättet jag lämnar på. Det är bara naturligt att jag är besviken att ledningen i Liverpool kom överens om att låna ut mig till Napoli utan att berätta det för mig först, berättar spanjoren. Jag tyckte att jag förtjänade bättre än det även om jag förstår att svåra beslut måste tas i fotboll.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply