Reina: ”Jag blir glad om Real Madrid värvar Bale”

bet365

I samtal med Radio MARCA erkände Liverpool keepern Pepe Reina att han hade varit lättad om Real Madrid värvade Gareth Bale från Tottenham.

– Jag blir glad om Real Madrid värvar Bale, han orsakat mycket problem för mig i målet, sade Reina med ett skratt.

Reina delgav också sina åsikter om Reals möte med Manchester United, som är en av Liverpools bittra rivaler.

– Jag hoppas att Real Madrid vinner totalt sett mot Manchester United. Det är ett spanskt lag och jag har många vänner i laget, sade landslagsmålvakten.

Han visste dock inte varför situationen såg ut som den gjorde i huvudstadslaget med den påstådda rivaliteten mellan Mourinho och laget.

– Jag vet inte vad som händer i Real Madrid. Mourinho är den som fattar besluten. Hur som helst så fattades petades Cassilas bara i två matcher, vilket till och med kan ha fått honom att bli bättre i målet, uppgav han till Radio MARCA.

Avslutningsvis passade han på att ge sin syn om att Victor Valdés väljer att lämna Barcelona efter många års trogen tjänst.

– Jag är säker på att Victor har sin skäl när han väljer att lämna ett lag som Barcelona. Jag respekterar honom. Han är min vän och min lagkamrat. Han kommer kunna lämna med huvudet högt från Barcelona, efter att ha gett allt för klubben i flera år.

– Ryktena om att jag skulle vara aktuell för Barcelona igen(Reina tillhörde Barcelona i akademi och A-lag mellan 1998 – 2002) är bara spekulationer. Jag har ett kontrakt med Liverpool och är mycket lycklig där, avslutade Reina.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply