Leiva: ”Coutinho kommer bli en stjärna”

Den 20-årige brasilianaren gjorde i söndags sin debut för Liverpool där han direkt hamnade i målprotokollet. Nu tror landsmannen Lucas Leiva att Coutinho inte behöver lång tid på sig för att bli en stjärna i klubben. 

– Han är stor hemma i Brasilien, men han lämnade landet mycket tidigt så han kunde inte slå sig in i landslaget. När han sedan kom till Inter fick han inte så många chanser som han trodde. Nu har han fått en ny utmaning och han ser verkligen fram emot den. säger Lucas till Skysports.

Han säger även att Coutinho blev väldigt chockad när han började träna med laget eftersom det var så annorlunda jämfört med Inter. Men han ser en lång framtid för den unge brassen i Liverpool och säger att hans övergång bara kan medföra positiva saker. 

– Han håller fortfarande på att anpassa sig till snabbheten som råder i Premier League. Till och med på träningarna känner han att det är ett helt annat tempo än i Italien. 

– Han har kompetensen och förmågan att bli en riktigt bra spelare. Han behöver bara fortsätta vara positiv och förhoppningsvis kommer han bli riktigt bra så småningom

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply