Real vann mot decimerat Juventus

Hemmalaget slog till direkt, redan efter fem minuter gav Cristiano Ronaldo Real Madrid ledningen efter en fin framspelning av Di Maria. Ronaldo rundade Buffon och kunde skjuta in bollen från snäv vinkel.

Juventus tog mer och mer över matchen och målet kom. I den 22:e matchminuten efter att Iker Casillas i Real-målet släppt retur, tryckte Llorente in kvitteringen.

Real Madrid tog återigen ledningen, efter att Chiellini hade brottat ner Ramos i straffområdet. Ronaldo placerade in säkert sitt andra mål för kvällen uppe till höger om målvakten Buffon, även om italienaren gick rätt.

Bara två minuter in i andra halvlek åker försvararen Chiellini på ett rött kort efter att haft sin arm uppe i Ronaldos ansikte i en löpduell. Detta resulterade att Juventus kvitteringsmålskytt Llorente fick stiga av i förmån för Bonucci.

Naturligt tog spanjorerna över mer och mer efter utvisningen. Arbeloa kom runt på kanten och spelade rakt in till en fristående Benzema, som missade från bara någon meters avstånd.

Matchen slutade 2-1 till Real Madrid som går upp på nio poäng och toppar grupp B framför tvåan Galatasaray på fyra poäng.