Real Madrid vill värva Hazard – om Bale lämnar

Real Madrid vill värva Hazard – om Bale lämnar
bet365

Hazard ska ersätta Bale i Real Madrid

Brittisk press skriver att Real Madrid kommer göra flera stora förändringar i truppen under sommaren. Bland annat vill kan ersätta Gareth Bale med Eden Hazard. Ett byte som det pratats om under en längre tid.

Real Madrid ska enligt spansk press göra flera stora byten under sommarens transferfönster. Det är framför allt Gareth Bale som ser ut att ha gjort sitt i klubben efter fem säsonger och då walesaren är väldigt skadedrabbad ska man ha bestämt sig för att göra sig av med honom. Bale kom till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2013 för drygt 95 miljoner euro. Nu vill marängerna sälja Bale och istället hämta in en ersättare, och man vill inte ha vilken ersättare som helst.

På måndagsmorgonen skriver brittisk press att man vill ersätta Gareth Bale med Eden Hazard under det kommande transferfönstret. 27-åringen har under en längre tid funnits på Madrids önskelista och nu ska man ha bestämt sig för att göra ett försök att knyta till sig belgaren.

SE ÄVEN: Real Madrid all-in för De Gea – igen

Det är oklart hur mycket Real Madrid skulle behöva betala för en affär där Bale går i motsatt riktning.

Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2022. Hazards överenskommelse sträcker sig till och med 30 juni 2020.

SE ÄVEN: Real Madrid erbjuder Isco för att värva Mohamed Salah

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply