Real Madrid all-in för De Gea – igen

bet365
Real Madrid all-in för De Gea – igen

Real Madrid siktar in sig på De Gea – igen

Spelaren som under ett par år ryktats jagas av Real Madrid finns nu återigen på spanjorernas önskelista.

En av de största frågorna i europeisk fotboll handlar om David De Gea och Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben har under de senaste åren visat ett stort intresse för De Gea men då en affär inte såg ut att bli av vände man istället blickarna mot Kepa Arrizabalaga Athletic Club. Där blev det dock inte heller något lyckat försök och nu ser Real Madrid ut att försöka på nytt med De Gea. Enligt spansk press kommer Real Madrid gå ’all-in’ för att köpa David De Gea. Detta efter att ha mist chansen att värva andra namn under det senaste året.

27-åringen ska enligt Don Balón vara den utvalda hos marängerna som ska ha gett upp i kampen om Gianluigi Donnarumma. Detta då italienaren sägs komma allt närmre en flytt till Paris Saint-Germain.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner 2018

En affär med David De Gea skulle komma att vara långt från billig. För ett par år sen pratades det om 60-70 miljoner euro. Nu har dock priserna höjts med tanke på övriga transfers och Manchester United kan komma att kräva runt 150 miljoner euro för den före detta Atlético Madrid-målvakten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply