bet365

City vill sno Mbappe framför ögonen på PSG

City vill sno Mbappe framför ögonen på PSG

Mbappé till Manchester City?

De nyblivna mästarna i Premier League har siktat in sig på att värva Kylian Mbappé. Detta om PSG inte skulle kunna betala transfersumman för spelaren under det kommande transferfönstret.

Paris Saint-Germain har inte haft någon lyckad säsong. I alla fall inte om man ser till de mål som man hade inför spelåret. Man må leda Ligue 1 med 17 poäng men när det kommer till spel i Champions League har det gått sämre. Den franska huvudstadsklubben åkte ut redan i åttondelsfinal mot Real Madrid och uttåget kan ha stora påverkningar inför den kommande säsongen. Framför allt har det pratats om flera spelare som inte tror på klubbens projekt och planer men det finns även en annan sida av historien som gör att PSG kan tappa i sommar.

SE ÄVEN: Manchester City löner 2018

Inför säsongen värvade man spelare för otroliga summor. Det var framför allt Neymar som fick folk att höja ögonbrynen efter övergången för 222 miljoner euro. Även en inlåning med köpoption av Kylian Mbappé har gjort att pressen är stor på Parc des Princes. Det hela kan göra att man nu måste göra sig av med Mbappé efter endast en säsong i klubben. Detta på grund av Financial Fair Play.

Nu skriver flera brittiska tidningar att Manchester City vill köpa Kylian Mbappé för 19-åringen om PSG inte skulle betala vad som krävdes för spelarens tjänster. En affär skulle i så fall komma att kosta 180 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365