Liverpool i kamp med Barcelona om Lenglet

Liverpool i kamp med Barcelona on Lenglet
bet365

Lenglet till Liverpool eller Barcelona?

Spelaren som slagit igenom i Sevilla under säsongen kan vara på väg att lämna Andalusien. Detta för spel i antingen Liverpool eller FC Barcelona.

Sevilla har inte gått lika bra som föregående säsonger i ligaspelet. Man må ha tagit sig till final i Copa del Rey och kvartsfinal i Europa League. För tillfället ligger man på sjunde plats i La Liga och det mesta tyder på att det inte blir något spel i Champions League den kommande säsongen. Det finns dock ett par spelare som stuckit ut i årets upplaga av det andalusiska storlaget. En av spelarna är den franske mittbacken Clément Lenglet och nu jagas 22-åringen av några av Europas största klubbar.

Det är brittisk press som kommer med uppgifter att Liverpool nu ska ha visat intresse för att värva fransmannen under sommarens transferfönster. Enligt Daily Mirror ska Jurgen Klopp siktat in sig på spelaren för att förstärka försvaret till nästa säsong och nu ska Lenglet vara den utvalde. 22-åringen har under sitt 1,5 år på Ramón Sánchez Pizjuán imponerat och nu ser han ut att lämna för spel på de brittiska öarna.

Liverpool är dock inte ensamma om att vilja värva Lenglet. Även FC Barcelona ska ha anmält sitt intresse för Lenglet som kom från AS Nancy i januari månad 2017. Då betalade Sevilla 5.4 miljoner euro för spelaren. Nu ligger spelarens utköpsklausul på 30 miljoner euro. Ett pris som varken Liverpool eller Barca ska ha några problem med att betala.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply