• Error, no group ID set! Check your syntax!

Real Madrid erbjuder Isco för att värva Mohamed Salah

Real Madrid erbjuder Isco för att värva Mohamed Salah

Real Madrid försöker värva Mohamed Salah

Egyptiern som slagit igenom i Premier League denna säsong finns på intresselistan hos Real Madrid. Nu vill marängarna få till en övergång under sommaren.

Mohamed Salah är ett namn som hela fotbollsvärlden pratar om för tillfället. Sommaren 2017 lämnade han AS Roma för att skriva på för Liverpool och sedan dess har det blivit stor succé på Anfield. Denna säsong har det totalt blivit 38 mål samtidigt som The Reds har möjlighet att ta sig till semifinal i Champions League.

Salah har varit en av de viktigaste spelarna i Liverpool denna säsong men hans tid i Liverpool kan bli kortvarig. Nu skriver brittisk press att Real Madrid kommer göra allt för att knyta till sig Salah i sommar. Det är bland annat Daily Star som kommer med uppgifter om att den spanska huvudstadsklubben erbjudit Isco plus 44 miljoner pund för att köpa loss Salah i sommar.

Mohamed Salah har kontrakt med Liverpool till och med sommaren 2022. Tidigare sägs Liverpool ha satt en prislapp på 225 miljoner euro för att sälja sin storstjärna.

Real Madrid erbjuder Isco för att värva Mohamed Salah

Kan sälja flertalet spelare i sommar

Real Madrid förväntas göra sig av med flertalet spelare för att kuna köpa loss Salah. Det är framför allt Gareth BaleKeylor Navas och Isco som ser ut att lämna den spanska huvudstaden i sommar. Den sistnämnde spelaren har tidigare även kopplats ihop med Manchester City men nu kan han ingå i en affär som innebär en flytt till Anfield.

SE ÄVEN: Liverpool löner 2018

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply