• Error, no group ID set! Check your syntax!

Sokratis jagas av engelska storklubbarna

Sokratis jagas av engelska storklubbarna

Sokratis till Premier League?

Försvararen som slagit igenom i Borussia Dortmund kan komma att lämna för spel på de brittiska öarna. Det skriver engelsk press under lördagsmorgonen.

Under de senaste åren har Borussia Dortmund sålt flera stjärnor och detta oftast till Premier League. Namn som MkhitaryanGundogan och Aubameyang är några exempel på spelare som flyttat till England från den gulsvarta klubben. Nu skriver engelsk press om att en ny spelare kan vara på väg att lämna Dortmund för spel i England.

Denna gången handlar det om försvararen Sokratis som vid flera tillfällen kopplats ihop med Manchester United. Nu ska The Red Devils inte längre vara ensamma om att vilja köpa greken. Även Arsenal och Chelsea ska nu ha gått in i jakten på spelaren vars kontrakt går ut sommaren 2019.

Det är oklart hur mycket spelaren skulle komma att köpa loss efter sommarens VM-slutspel.

SE ÄVEN: Borussia Dortmund löner 2018

Sokratis jagas av engelska storklubbarna

Planerar rensning

I Borussia Dortmund finns flertalet spelare som varken tränaren eller klubbledningen ska räkna med. Det är tysk press som avslöjar att Dortmund planerar en stor rensning i truppen till nästa säsong. Ett av namnen som nämnts är ingen mindre än Alexander Isak som inte nått upp till förväntningarna som tyskarna hade på den svenske anfallaren inför säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply