Klopp erkänner – var inte säkra på att värva Mohamed Salah

Klopp erkänner - var inte säkra på att värva Mohamed Salah

Liverpool var inte säkra på Salah

Jurgen Klopp säger enligt Daily Mail att man inte var säkra på om man köpte Mohamed Salah till rätt pris eller inte.

Mohamed Salah har denna säsongen slagit igenom i Liverpool. Efter att ha misslyckats i Chelsea och därefter spelat i både Fiorentina och AS Roma köpte Liverpool honom för 37 miljoner pund den gångna sommaren. Man var dock inte säkra på om det var ett kap eller ett överpris man betalade för egyptiern.

– Var det ett kap? Jag vet inte, men det är affärer. Vilken är den bästa affären, att ta in Andy Robertson (vänsterbacken) från Hull för några miljoner pund eller det där? Det är affärssidan i fotbollen, säger Klopp enligt Daily Mail och fortsätter:

– 37 miljoner pund eller vad det nu var, jag är inte säker på priset, det var marknadspriset och andra klubbar hade kunnat köpa honom. Nu har han gjort 40 mål, så vi hade kanske behövt betala 50 miljoner pund? Man tar alltid risker. Han är en väldigt bra fotbollsspelare och vi hoppades, vi var ganska säkra, att det skulle sluta bra men vi var inte 100 procent säkra.

Denna säsong har Liverpool tagit sig till semifinal i Champions League. För Salahs del har det blivit 40 mål på 45 matcher i alla turneringar.

SE ÄVEN: Liverpool leder i kampen om Fellaini

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply