Real Madrid vände och vann stort

Levante tog överraskande ledningen i matchen i den 31:a minuten genom Michel. Buropen började sprida sig på Santiago Bernabeu. De varade knappt i fem minuter innan de byttes mot total jubel.

Gonzalo Higuain fick en fantastisk boll från Xabi Alonso som han på absolut bästa sätt förväntade genom på direktvolley kvittera för Real Madrid bakom Gustavo Munúa i Levante-målet.

Real Madrid slutade inte där utan fick bara någon minut efter målet en straff efter hands på Levantespelare. Kaká steg fram och skickade Munúa åt fel håll och satte kyligt in 2-1 för Real Madrid.

Till den andra halvleken så hade Mourinho sett nog av Callejon och bytte ut honom och in kom Cristiano Ronaldo.

Real Madrid skulle dock inte utöka sin ledning förrän i den 84;e minuten, och visst var det Cristiano Ronaldo som gjorde 3-1 för Real Madrid. Gonzalo Higuain spelade fram bollen till Ronaldo som fick upp bollen i luften och sköt in trean för Los Blancos.

4-1 kom genom ännu en inhoppare, nämligen Mesut Özil. Ronaldo hade bollen på vänsterkanten i straffområdet men istället för att skjuta så spelade han osjälviskt fram till Özil som rullade in 4-1-målet för Real Madrid bara två minuter efter föregående mål. Özil var dock inte klar där. Tre minuter efter det målet så hade Angel Di Maria en soloräd och när han blev tacklad damp bollen till Özil som med högern satte in slutresultatet 5-1 för Real Madrid.