Real Madrid tillbaka i jakten på Falcao

Nu är Angel Di Maria såld för Real Madrids del och givetvis drar det igång vidare spekulationer gällande andra spelare. En av sommarens hetast länkade spelare till klubben har varit Radamel Falcao som visserligen hämmats under våren av stora skadebekymmer, men som besitter en skicklig offensiv kraft när allt är som det ska. 

AS och Mundo Deportivo citerar båda källor från Frankrike som säger att jakten är igång igen. Detta trots att Carlo Ancelotti inte efterfrågat ytterligare förstärkning till offensiven. 

Enligt Mundo Deportivo ska visserligen Marco Reus vara första alternativet för Real Madrids del, men enligt Le Sport ska ett bud värt 60 miljoner euro vara redo att erbjudas för Monaco-stjärnan.

Enligt AS kan Real Madrid istället försöka låna in anfallaren från Monaco, med ett föreslaget lånebud värt 12,5 miljoner euro plus en köpoption för stjärnan värd 45 miljoner euro. Det föreslås att representanter från klubbarna kan mötas redan imorgon i samband med UEFA-galan i Monte Carlo, för att diskutera gällande spelaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply