Real Madrid kan värva tillbaka Carvajal

Real Madrid sålde i somras Daniel Carvajal till Bayer Leverkusen för sex miljoner euro, inkluderande en återköpsklausul på åtta miljoner euro. Efter eget scoutande rapporterar medier nu att Real Madrid fått bevis på att Carvajal håller på hög nivå. Sedan ankomsten har Carvajal tagit en ordinarie plats i startelvan och imponerat under sin korta tid i klubben. Lagets prestationer har lett till att laget klättrat upp till en andraplats i tabellen och efter succén funderar Real Madrid därför över möjligheten att värva tillbaka ytterbacken för åtta miljoner euro. 

Något som talar emot en eventuell övergång är det faktum att José Mourinho valde att sälja Carvajal trots att laget ville värva in en högerback till truppen. Carvajal själv, däremot, drömmer om en återkomst till Real Madrid.
”Det finns ingen överenskommelse i nuläget, men det vore givetvis en dröm att få återvända till Real Madrid. Det skulle krävas en blind person för att inte inse att Castillaspelarna är tillräckligt bra för att spela i La Liga”, berättade Carvajal för spanska Marca.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply