bet365

Real Madrid hoppas på återkomst för Mesut Özil

 Özil kan återvända till Real Madrid

Enligt brittisk press kan Mesut Özil komma att återvända till Real Madrid. Tyskens kontrakt går ut efter säsongen och ser inte ut att förlänga med Arsenal.

Det mesta tyder på att Mesut Özil kommer lämna Arsenal, antingen i vinter eller nästa sommar. Flera klubbar har varit på tapeten, framför allt Manchester United och FC Barcelona. Nu kommer en tredje klubb in i jakten på tysken och det är inte vilken klubb som helst. Enligt brittisk press vill nämligen Real Madrid hämta tillbaka mittfältaren som tidigare spelat i den spanska huvudstaden.

The Sun kommer med uppgifter om att lagets tränare Zinedine Zidane ska ha ringt till Mesut Özil flertalet gånger för att försöka övertala 29-åringen om en flytt. Skulle Özil bestämma sig för en flytt till Santiago Bernabéu återstår det att se om han kan ansluta redan under januarifönstret eller om det blir en flytt nästa sommar.

Real Madrid hoppas på återkomst för Mesut Özil

Arsenal sägs kräva drygt 20 miljoner euro för att släppa assistexperten i vinter. En summa som inte skrämmer bort allt för många storklubbar.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply