Real Madrid backar från Verratti – efter PSG:s Ronaldo-hot

Zlatan-uppgifternas dominoeffekt fortsätter i mediecirkusen

Zlatan Ibrahimovic uppgavs inatt säga ja till Milan. Då kom rapporter om att PSG kan ersätta med Cristiano Ronaldo. Nu ska Real Madrid känna sig tvingade att backa ur från sitt Marco Verratti-intresse.

Det har skett en liten dominoeffekt på transfercirkusen. Det började med uppgifterna som ramlade in i italiensk media under natten mot onsdagen gällande ett samtal mellan Mino Raiola och Milans direktör Adriano Galliani, vilket ska ha slutat med att ett samtal slagits till Zlatan Ibrahimovic för att kolla om han är sugen på att återvända. Och svaret var positivt.

Vill ersätta Zlatan med Cristiano

Det har startat en lite reaktion på ryktescirkusen då uppgifter därefter dök upp gällande att Paris Saint-Germain ska, tack vare en potentiell försäljning av den svenske landslagskaptenen och därmed en större budget till förfogande, vara sugna på att ersätta stjärnan med Real Madrids portugisiska stjärna Cristiano Ronaldo.

Real Madrid drar sig ur Verratti-jakten

Nu kommer rapporter från spanska tabloiden AS som säger att Real Madrid har agerat efter hotet från Paris Saint-Germain. Både den förre managern Carlo Ancelotti och nuvarande taktikern Rafael Benitez ska varit intresse av den italienske mittfältsstjärnan Marco Verratti, men nu ska Los Blancos backat ur från intresset för att undvika att sätta sig i en obekväm sits med Paris Saint-Germain som tidigare nämnt, kan vara ute efter Cristiano Ronaldo.

Så sent som förra veckan rapporterades det att samtal mellan Real Madrid och spelarens representanter hölls. Ett samtal som visserligen dementerades men som enligt AS har inträffat i det tysta och där Marco Verratti även uttryckt att han vill genomföra flytten. Nu när Marco Verratti inte anländer till Santiago Bernabéu, förväntas Rafael Benitez sätta förtroendet till Casemiro som förra säsongen var utlånad till Porto.

Lucas Silva blir utlånad

Det kommer samtidigt att resultera i att  Lucas Silva blir utlånad, samtidigt som Asier Illarramendi får agera som ersättare till Casemiro. Anledningen till det ska vara att Real Madrid inte vill släppa Asier Illarramendi billigt, efter att ha spenderat nästan 40 miljoner euro på att köpa honom från Real Sociedad.

Toni Kroos, Luka Modric och James Rodriguez ska därtill fått en bekräftad plats i Los Blancos till nästa säsong av Rafael Benitez. Samtidigt ska det däremot var mer osäkert hur det blir med Isco.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365