Ramos efter förlusten: ”Vi måste fortsätta kämpa”

Real Madrid tappade blytunga poäng mot Malága på La Rosaleda då de förlorade med 3-2 i en väldigt öppen och spännande fotbollsmatch. Strålkastarljuset var dock på Iker Casillas som sägs ha blivit petad för Antonio Adán, och inte väl blev det lugnare i spansk media när José Mourinho konstaterade efter matchen att Adan var bättre än Iker för tillfället. Nu menar Sergio Ramos att laget måste se framåt och måste fortsätta kriga.

– Vi har tappat väldigt viktiga poäng på nytt trots att laget presterade bra under första halvleken, då vi hade flera målchanser men hade ingen lycka på vår sida. Vi borde inte tänka på ligaledarna eller någon annat. Vi borde endast tänka på oss själva. Vi måste vara självkritiska och La Liga är numera väldigt svår och komplicerad, men vi måste fortsätta kämpa. När vi förlorar så står vi emot många konsekvenser och nu måste vi hålla våra huvuden uppe som allra mest, säger Sergio Ramos som var lagkapten istället för Iker Casillas.

Sergio Ramos börjar sedan prata om hur det är att anfalla och väljer att stödja sin kollega och vän Iker Casillas genom att säga att han förtjänar att vara lagets kapten.

– Det finns vissa exempel på matchen, men det är inte första gången som jag har varit så offensiv när vi ligger under. Man måste ge sitt allt. Iker är kapten och han kommer fortsätta att vara det för han är en grym målvakt, avslutar Ramos.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365