bet365

Extra: Milan förbereder bud på Balotelli

Manchester Citys anfallare Mario Balotelli har den här hösten fått väldigt lite förtroende av Roberto Mancini. Och efter den senaste dispyten mellan klubben och spelaren, som visserligen slutade med att Balotelli accepterade klubbens straff i form av böter, har flytt rykten blivit en vanlg faktor kring spelaren.

Den hetaste klubben på marknaden har utan tvekan varit Milan, där det dock ett tag sett ut som att inget kommer att hända. Men nu kommer det färska uppgifter från The Mirror om att något kan vara på gång.

Sidan skriver att vicepresidenten Adriano Galliani har fått order av Milans president och Balotelli-beundrare, Silvio Berlusconi, att ta tillbaka den tidigare Inter-spelaren tilll San Siro. Han planerar att förhandla direkt med Manchester Citys ägare och spelarens agent, Mino Raiola. Det skulle därmed lämna Roberto Mancini ute i kylan Mancini trots att han upprepande gångerförklarat att han vill att anfallaren stannar i klubben.

Milan i sin tur ser ut att sälja sina brasilianska stjärnanfallare Robinho och Alexandre Pato, som båda enligt vicepresidenten har sagt att de vill lämna klubben. det skulle i sin tur finansiera ett bud på 20 miljoner pund för Mario Balotelli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply