Rafinha på väg tillbaka till Barcelona?

Rafinha på väg tillbaka till Barcelona?

Agenten ska ha samtal med Barca

Rafinha lämnade Barcelona i somras, men nu kan han vara på väg att återvända. Enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport så ska spelarens agent åka till Barcelona för att samtala om en eventuell flytt tillbaka.

En av de största anledningarna till att Rafinha till slut valde att lämna FC Barcelona och skriva på för Inter var den benhårda konkurrensen. Det är ju ingen nyhet att Barcelona inte är det enklaste laget att slå sig in i.

Framför allt inte för en mittfältare. Men nu när Andres Iniesta valt att gå till Kina så kan det finnas rum för en ny mittfältare i laget.

Kan gå tillbaka till Barca

En som försökte ta en plats i laget var brassen Rafinha. Den brasilianske landslagsmannen lyckades dock inte med det, men nu kan han få en ny chans.

25-åringen kan nu vara aktuell för en återkomst till den katalanska storklubben. Enligt tidningen Sport så ska spelarens agent och tillika pappa åka till Barcelona under dagarna för att samtala med klubben. Kanske blir det en flytt tillbaka för Rafinha, bara en säsong efter att lämnade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply