Presidenten: Antontie Griezmann stannar

Presidenten: Antontie Griezmann stannar

Griezmann blir kvar – enligt presidenten

Det har länge spekulerats huruvida Antonie Griezmann kommer att bli kvar i klubben. Många har trott att det blir en flytt, men nu verkar fransmannen ändå kunna stanna kvar i laget där han etablerade sig som världsstjärna.

Det var ju i Real Sociedad, det baskiska laget från San Sebastian, som Griezmann kom fram. Men efter att senare ha gått till Atletico Madrid så blev det ju där han slog igenom på allvar.

Sedan dess har det framför allt pratats om att Manchester United ska vara den klubb som varit närmast att köpa honom. Men nu verkar det inte bli av.

Verkar stanna i La Liga

Det har ju talats om en flytt, men flera saker kan påverka. Till exempel så har ju Alexis Sanchez gått till United, något som ökar konkurrensen. Att Manchester-laget skulle köpa två stycken superstjärnor på samma position känns inte troligt.

Dessutom så har laget tappat rejält, och har kanske inte den status – spelmässigt – som för några år sedan. Samtidigt så säger Atletico Madrids president, Enrique Cerezo, att Griezmann kommer stanna. 27-åringen har själv sagt till det spanska radioprogrammet El Larguero att han “troligtvis kommer stanna”. Så nu återstår det bara att se vad som händer efter sommaren. Dock kan ju Manchester Uniteds löner, eller de andra Premier League-klubbarnas pengar, locka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply