Puyol: ”Ligan avgörs inte i december”

Barcelonas kapten tror inte att ligan är avgjord trots att man redan ligger 13 poäng före Real Madrid.

– Real Madrid är ett lag som aldrig ger upp. Vi var i samma situation för några säsonger sedan, där vi ledde ligan med 12 poäng, men det slutade med att vi var tvungna att vinna på Bernabéu för att säkra titeln. Det kan bli så även denna säsong.

Puyol pratar om sitt nya kontrakt

– Jag har jobbat hårt med att återvända från min skada. Just nu så håller vi på att diskutera ett nytt kontrakt och förhandlingarna går bra. Det kommer att lösa sig snart. Jag vill spela så länge som det går men jag vill inte behöva halta på plan.

Kaptenen vill fortsätta i landslaget

– Jag måste först hitta min form i Barcelona. Om jag blir kallad till landslaget så kommer jag ta det med tränaren för att höra hans åsikt. Men jag vill gärna forsätta i landslaget.

Lagets självförtroende

– Vi har ett grymt självförtroende i gruppen. Vi har haft turen på vår sida, samtidigt som vi spelar bra. Det flyter på bra.

Matchen mot Valladolid

– Du måste försöka vinna varje match. Vi går ut med den inställningen inför varje omgång oavsett vilka vi möter.

Många tror att ligan av avgjord

– Du måste vara försiktig. Ligan avgörs inte i december. Barcelona är vinnare men vi får aldrig slappna av.

Publiken på Camp Nou sjöng ”Mourinho stanna, vi älskar dig”

– Mourinho är en fantastisk tränare. Han har vunnit många titlar och gör ett bra jobb. Men vårt fokus ligger på Barcelona och ingeting annat.

Alex Song

– Han är en duktig spelare – som hjälper laget. Han har världens bästa defensiva mittfältare framför sig, men gör ett bra jobb så fort han får chansen.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply