Magnus Eriksson kopplas ihop med Helsingborg

I somras sålde Åtvidaberg Magnus Eriksson till belgiska Gent efter att ha haft stort målflyt under våren i allsvenskan med 11 mål och 4 assist.

Men i Genk har han inte fått mycket speltid, detta då laget under kort tid har genomgått två tränarbyten, varav den nuvarande tränaren Bob Peeters och Eriksson kommit på fel fot med varrandra.

–  Vi har inte klickat. Vi har haft tre olika tränare under min tid och han var inte med och tog dit mig. Då kan det bli så här, att det blir så jävla motigt direkt.

Och efter att Helsingborg nyligen sålt Nikola Djurdjic till Tyskland söker man nu en ny målkung och enligt Erikssons agent Per Jonsson är Helsingborg intresserade.

– Jo, vi har haft kontakt. Jag pratar med Jesper ganska ofta om både det ena och det andra. Så svaret på frågan om de vill ha Magnus är: Ja, definitivt, säger Jonsson till Sport-Expressen

Jonsson tilläger också att de precis har börjat snacka med olika klubbar, och att inget är i närheten av klart. Han säger också att Genk är intresserade av att låna ut Eriksson.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply