Pulisic kan lämna Dortmund för spel i Chelsea

Pulisic kan lämna Dortmund för spel i Chelsea
bet365

Chelsea jagar Pulisic

Spelaren som slagit igenom i Borussia Dortmund kan nu komma att lämna klubben. Detta för spel i Premier League där Chelsea är intresserade.

Borussia Dortmund är en klubb som är väldigt bra på att ta fram och utveckla talanger. Under åren har man fått fram flera storstjärnor inom ungdomsleden och den senaste är amerikanaren Christian Pulisic. Amerikanaren har fått en ännu viktigare roll i laget efter försäljningarna av Ousmane Dembélé och Pierre-Emerick Aubameyang men nu kan han komma att lämna.

Pulisic kan lämna Dortmund för spel i Chelsea

Enligt brittisk press ska nämligen Chelsea vara på jakt efter 19-åringen som växt ut till en av Dortmunds viktigaste spelare under det senaste året. Det kommer dock inte varken billigt eller lätt att köpa loss mittfältaren som är född 1998. Engelska tidningar skriver nämligen att en affär kommer kosta The Blues över 100 miljoner euro att köpa loss då han sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020.

Pulisic är jagad av nästa alla storklubbar runt om i Europa och det återstår att se om han stannar eller lämnar Signal Iduna Park under det kommande transferfönstret i sommar.

SE ÄVEN: Dortmund spelarlöner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply