PSG vill värva Adam Lallana i vinter

Liverpool - Manchester United startelvor - bäst kombinerad startelva inför Liverpool vs Man United!

Lallana på PSGs radar

Paris Saint-Germain ska enligt brittisk media vara villiga att betala en hög summa för att köpa loss Adam Lallana från Liverpool samtidigt som man vill trippla spelarens lön på Parc des Princes.

Liverpool går som tåget denna säsong och har endast en förlust på de 13 inledande matcherna, detta mot Burnley i den andra omgången. Laget har verkligen följt Jurgen Klopps filosofi och ligger nu på andra plats i Premier League-tabellen med endast en poäng upp till Chelsea som leder efter lördagens vinst mot Tottenham Hotspur.

Namn som Roberto FirminoSadio Mané och Philippe Coutinho har tidigare ryktats vara på väg att lämna Anfield för spel på annat håll men nu har ett nytt namn dykt upp bland Liverpools mest jagade spelare. Det är The Sun som kommer med uppgifterna om att Paris Saint-Germain ska vara beredda att betala hela 40 miljoner pund för att värva den engelske landslagsmannen och därefter ge honom en lön på 200.000 pund i veckan. En lön som är tre gånger högre än den han har i dagens läge.

Vill även värva Carlos Bacca

Carlos Bacca har under en längre period sagts vara på väg att flytta från sin nuvarande klubb Milan. Bland annat har det spekulerats om att colombianen kan återvända till Sevilla. Nu har ett till ryktet uppstått. Den här gången handlar det om en klubb som nämnts flera gånger kring spelaren. PSG vill på nytt värva Bacca, uppger Fotbolltransfers.

Som sagt är det här inte första gången som den colombianska anfallaren kopplas ihop med en flytt till Frankrikes huvudstad. Redan i september talades det om att Bacca kan lämna Milan förPSG. Nu påstås det att den franska klubben har förnyat sitt intresse för 3o-åringen. Dessutom hoppas man kunna locka spelaren med att han i PSG skulle tränas av Unai Emery på nytt, precis som i Sevilla.

Samtidigt sägs det att Milan är beredda att släppa Bacca om man får ett bud på minst 30 miljoner euro för spelaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply