PSG ska värva franskt – vill ha Benzema, Ribery, Nasri och Cabaye.

Paris Saint-Germains sportchef Leonardo har öppnat för att värva franska storstjärnor. Någon som har nämnts mycket i medierna som en möjlig måltavla är Samir Nasri, då han kan vara på väg bort ifrån Manchester City. Den före detta Arsenal-profilen har haft en svår tid i City där han har misslyckats att ta en ordinarie plats i det stjärnspäckade laget.

En annan fransk stjärna som kan bli värvad av PSG är Real Madrids Karim Benzema. Anfallaren får finna sig allt oftare på bänken då Gonzalo Higuain går före i dagsläget. Detta kan leda till att Benzema kan vända tillbaka till Frankrike och Ligue 1. 

Det är dock inte bara Nasri och Benzema som kan anlända till PSG, om man får tro Leonardo.

– Marknaden öppnar upp sig. Vi kan leta i Spanien och England. Tanken om att värva franska spelare är något som jag gillar. Jag pratar nödvändigt vis inte om Benzema, utan kanske Nasri, [Franck] Ribery och [Yohann] Cabaye. Men jag vet inte om det är möjligt och jag inte haft någon kontakt med dem, sade Leonardo enligt The Guardian. 

Ribery och Cabaye spelar i dagsläget för Bayern München respektive Newcastle, där båda har viktiga roller. PSG lär få betala en del för dessa stjärnor, men det har man sett fransmännen göra tidigare då de till exempel har värvat den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic. 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply