PSG lägger öppningsbud på Paulo Dybala

PSG lägger öppningsbud på Paulo Dybala

Dybala på önskelistan hos Paris Saint-Germain

Den franska huvudstadsklubben ska enligt uppgifter ha presenterat ett bud för att köpa loss Paulo Dybala under sommarens transferfönster.

Paulo Dybala kommer allt närmre en flytt från Juventus. Spelaren och hans agent har tidigare varit väldigt tydliga med att argentinaren inte vill stanna på Allianz Stadium nästa säsong och flera klubbar har kopplats ihop med en värvning av argentinaren. Tidigare har det varit både Real Madrid och Barcelona som ryktats vara intresserade av Dybala men under de senaste veckorna har det hela stått mellan Tottenham, Arsenal och Manchester United. De tre engelska klubbarna vill förstärka sin offensiv och då 25-åringen vill lämna den gamla damen har trion nu visat intresse för att försöka få till en övergång.

Nu får Premier League-lagen dock konkurrens i jakten på Dybalas underskrift. Enligt italiensk press ska Juventus nämligen ha tagit emot ett bud på stjärnan värt 60 miljoner euro. Det är italienska Corriere dello Sport som skriver att Paris Saint-Germain presenterat ett bud för att köpa loss 25-åringen. Enligt tidningen kommer Juventus med största sannolikhet att tacka nej till erbjudandet från PSG, i alla fall till en början då man kräver mer för att släppa ‘La Joya’ som även jagas intensivt av Tottenham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply