Bekräftar: Paulo Dybala lämnar Juventus i sommar

bet365
Bekräftar: Paulo Dybala lämnar Juventus i sommar

Dybala lämnar Juventus efter säsongen

Argentinaren som fått allt mer sparsamt med speltid efter värvningen av Cristiano Ronaldo kommer lämna Juventus i sommar. Det bekräftar spelarens bror och tillika agent Gustavo Dybala.

Paulo Dybala har vid flera tillfällen fått inleda matcher på bänken denna säsong. Detta på grund av att Allegri valt att starta med andra spelare. Det är framför allt köpet av Cristiano Ronaldo som gjort att Dybala fått allt mindre speltid. Nu bekräftar Gustavo Dybala, spelarens bror och agent, att stjärnan kommer försöka få till en övergång under sommarens transferfönster.

– Det finns en stor chans att Paulo lämnar Turin. Han behöver ett byte och tidigare var han lycklig, men inte nu längre. Paulo är inte längre glad och lycklig, precis som många andra spelare i Juventus. Han är inte den enda som kommer att lämna. Om det är problem med Cristiano Ronaldo? Nej, utanför planen finns det inga problem med Cristiano. Problemet är på planen: Paulo är ung och måste spela, säger Gustavo Dybala till Radio Impacto Córdoba i hemlandet Argentina.

De klubbar som är intresserade sägs vara Manchester United, Bayern Munchen och Atlético Madrid. Speciellt den sistnämnde klubben då Griezmann meddelat att han lämnar klubben i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365