bet365

PSG försökte värva Cristiano

När Paris Saint-Germain köptes upp av Qatar Investment Authority fick fransmännen väldigt rika och oerhört ambitiösa ägare. Det har satt dem i en position där de kan jaga några av världens bästa spelare.

Portugisen Cristiano Ronaldo, 28, tillhör såklart den kategorin med det otroliga målsnittet han haft sedan han kom till Spanien och Real Madrid. En flytt från Santiago Bernabéu skulle krossat alla rekord, men PSG var beredda att ställa frågan till Real och deras frontman. Detta berättar den förre sportchefen i PSG, brassen Leonardo.

Juventus franske landslagsmittfältare Paul Pogba, 20, var också högt upp på önskelistan på Parc des Princes och var aktuell för en flytt.

– Vi tänkte på honom (Pogba) och tänkte att han skulle vara en jättebra investering eftersom han är en av de bästa mittfältarna i världen, berättade Leonardo för Telefoot.

– Vi tänkte också på att värva Ronaldo. Jag gjorde allt inom de skrivna reglerna för att försöka få honom till Paris, men det var omöjligt att få honom att lämna Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply