Mittfältare öppen till United-flytt

Manchester United går knackigt i Premier League efter Sir Alex Fergusons avgång i somras och ersättaren David Moyes (tidigare Everton) har fått en tuff inledning på ligaspelet i sin nya klubb. Många röster har höjts för att Moyes ska värva nya spelare i januari – och nu kan det bli verklighet.

Everton Ribeiro, 24, hjälpte sitt Cruzeiro till den brasilianska ligatiteln och blev dessutom framröstad till ligans bäste spelare. United har rapporterats vara på jakt efter Ribeiro och spelarens agent hävdade förra veckan att samtal har gjorts med den engelska storklubben.

Cruzeiro har också meddelat att de är medvetna om Uniteds intresse, men de har inte tagit emot några bud på Ribeiro. Ett belopp runt £15 miljoner (160 miljoner kronor) sägs vara det som krävs för en övergång i januari och Ribeiro tror att han är kapabel till att spela i Premier League.

– Jag tittar redan på Premier League-matcherna, berättade Ribeiro för ESPN Brasil. Det är fantastiska lag som spelar i Europa. De är drömmen för vilken spelare som helst. Jag känner att jag är redo att spela i vilken del som helst av världen. Om du spelar för Cruzeiro kan du spela var som helst.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply