PSG enkelt vidare till kvartsfinal

Zlatan Ibrahimovic och hans lagkompisar kom till spel i kvällens Champions League-åttondel mot Bayer Leverkusen med en ledning med hela 4-0 i tanken. Med det sagt fick även en hel del startspelare i Laurent Blancs lagbygge vila. Men Zlatan kom till start, tillsammans med Edinson Cavani och Ezequiel Lavezzi.

Och med en ledning med 4-0 i bakhuvudet så är det lätt att slappna av. Det visade PSG-spelarna prov på när Sidney Sam enkelt nickade in 1-0 för gästerna i den sjätte minuten.

Men de tillresta tyska fansens jubel skulle inte få vara alltför långvarigt. Hemmalagets brasseback Marquinhos nickade in 1-1 i den 13:e minuten efter hörna av Yohan Cabaye.

Leverkusen skulle dock inte ge upp. I den 28:e minuten fixade laget straff. En straff som PSG-målvakten Salvatore Sirigu dock kom att rädda.

Andra halvlek hann endast spelas i åtta minuter innan den franska storklubben hade vänt på steken. Ezequiel Lavezzi satte dit 2-1 i den 53:e minuten efter assist ac Lucas Digne.

Emre Can hann sedan med att få rött kort för gästerna innan matchen sedan blåstes av. 2-1, och Paris-laget tog sig enkelt vidare.