PSG bekräftar att Real Madrid vill ha Ancelotti

José Mourinho uppges vara på väg bort, troligtvis till Chelsea. Då vill Real Madrid ersätta portugisen med ingen mindre än Paris Saint-Germains Carlo Ancelotti. Det bekräftar Paris-klubbens ordförande Nasser al-Khelaïfi.

– För några dagar sedan ringde deras vd (Jose Angel Sanchez) mig för att berätta att han ska prata med Carlo. Jag förklarade direkt att “om ni ska försöka med Carlo bör ni veta att han har ett år kvar på sitt kontrakt. Så snälla respektera oss och kontraktet”, sa al-Khelaïfi till franska L’Equipe.

– Vi respekterar alla klubbar och vi förväntar oss respekt tillbaka. I dag är vi inte en klubb av samma tyngd som Real Madrid men det betyder inte att vi inte förtjänar respekt. Han (Jose Angel Sanchez) bad om ursäkt och sa att han trodde att Carlos kontrakt går ut efter säsongen. Jag sa att det var fel, att Carlo har ett år kvar på kontraktet med oss. Han sa då att de ska ta det i beaktande.

Real Madrid måste därför köpa loss den förre Milan– och Chelsea-tränaren, vilket lär bli dyrt för spanjorerna då fransmännen inte är sugna på att släppa sin guldtränare.

– Vi vill behålla Carlo. Alla älskar honom här, spelarna, fansen och jag själv. Jag har haft fullt förtroende för honom sedan dagen han kom hit och kommer fortsätta ha det till hans sista dag här. Jag är väldigt optimistisk över hur det här kommer att sluta. Om han lämnar skulle det vara ett problem.

Ersättare som har ryktats ihop med PSG är Arsenals trotjänare Arsène Wenger, den förre detta franske förbundskaptenen Laurent Blanc och även just José Mourinho. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply