PSG avfärdade Valenciennes – vann enkelt med 3-0

En match som ska spelas av. Så skulle man kunna resonera om Paris Saint-Germains segermatch mot Valenciennes. För inte var det någon vidare uppvisning, men man slog ändå bottenlaget med 3-0. Och på läktaren var det finbesök av ingen mindre än brassen Ronaldo.

1-0 kom i samband med en Zlatan-frispark. Från ett vasst läge ganska nära straffområdeslinjen tryckte Zlatan Ibrahimovic på med ett skott. Skottet styrdes i muren och landade hos en helt friställd, och mycket förvånad, Ezequiel Lavezzi som enkelt satte ledningsmålet i den 19:e minuten.

Och när det sedan var dags för en viss svensk att göra mål, kändes matchen helt körd för bortalaget. Zlatan satte snyggt in 2-0 i den 50:e minuten efter inspel från nyförvärvet Yohan Cabaye.

Och bara två minuter senare sattes spiken i kistan. 3-0 efter ett snöpligt självmål av Gary Kagelmacher.

3-0 för topplaget som ångar på mot en ligavinst.