Prince Boateng till City – Balotelli till Milan?

Adriano Galliani har efter Milans match idag ännu en gång öppnat för en eventuell värvning av Balotelli. Milan ska för cirka ett dygn sedan ha lagt ett 20 miljoner euros (175 miljoner SEK) på Balotelli. Nu har man öppnat för att det kan bli ett byte där Prince Boateng åker till industri-staden Manchester för att bli en del av den blåa delen av Manchester. Balotelli kommer isåfall tillbaka till Milano och ”hem” till sitt uttalade favoritlag, AC Milan.

Det finns massvis med rapporter världen över som säger att fotbollsagenten, tillika Milan-partnern, Mino Raiola faktiskt har flugit till Manchester för att presentera budet på 20 milj €. Enligt Rai Sport kan det mycket väl vara så att Kevin Prince Boateng inkluderas i affären. Någon summa utöver Boateng nämns ej. 

Om ni läser intervjun med Milan-spelarna samt ledningen som publicerades strax innan denna så ser ni att Galliani sa följande till MilansChannel: ”Transferfönstret för Milan är stängt – tills imorgon”.

Enligt de senaste rapporterna så kommer förhandlingarna mellan Milan, Manchester City och Balotelli att ske imorgon (Måndag).

Fortsättning följer – garanterat.

Vad tycker Manchester City-supportrarna om en bytes-affär mellan de två?

Vad tycker Milan-supportrarna om en bytes-affär mellan de två?
 

Källa: Football-italia.net, Rai Sport & MilanChannel. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply