Prijović fullträff avgjorde mot BP

I matchminut 38 tog Djurgården ledningen. Föga överraskande var det Erton Fejzullahu som elegant kunde nicklobba in 1-0 efter en vacker prestation.

Tre minuter senare var det dags igen. Samme Fejzullahu var återigen framme och kunde sätta tvåan bakom Ivo Vazgeč i bortamålet.

Strax efter paus var det BP:s tur att presentera sig. Gabriel Petrović fick på en riktig drömträff och hemmamålvakten Kenneth Höie tvingades kapitulera.

Med 20 minuter kvar av ordinarie tid skulle även kvitteringen komma. 20-årige Jacob Une Larsson lyckades även han överlista Höie och 2-2 var ett faktum.

Men hemmalaget skulle få sista ordet. Nyinbytte Aleksandar Prijović tryckte in det så viktiga 3-2-målet inför en fanatiskt publik på Tele2 Arena.

När domaren Andreas Ekberg blåste av denna tillställning kunde Per Olsson och hans grabbar kamma hem säsongens tredje vinst på dubbelt så många matcher.