bet365

Uppgifter: Manchester United i kontakt om William Carvalho

Uppgifter: Manchester United i kontakt om William Carvalho

William Carvalho allt närmare Manchester United?

Enligt uppgifter till The Mirror från Portugal har Manchester Uniteds klubbledning nu kontaktat Sporting Lissabon för att köpa loss mittfältaren William Carvalho.

William Carvalho är en av de mest jagade mittfältstalangerna i den europeiska fotbollen. 22-åringen spelar i Sporting Lissabon och var även startspelare i det Portugal som gick se sig slaget av Sverige i U21-EM i somras.

Efter att Carvalho anlänt till den grönvita klubben 2005 och gjorde A-lagsdebut 2011 har det totalt blivit 65 ligamatcher och fem mål, statistik som förbättras under de senaste två åren.

Under onsdagen kom rapporter om att William Carvalho skulle vara på Real Madrids radar då man anser att laget är för obalanserat och att det krävs defensiva krafter för att kunna mäta sig med de allra bästa nästa säsong. Intresset från den spanska huvudstadsklubben sägs ha gjort att Manchester United lagt i en extra växel för att värva spelaren, detta enligt The Mirror. Tidningen skriver att Uniteds klubbledning nu ska ha hört av sig till den portugisiska ligantvåan för att försöka köpa loss spelaren.

Skulle ingen av de tre storklubbarna värva spelaren pekar mycket på att han hamnar i Valencia. Klubbens ägare Peter Lim har en väldigt bra relation med Carvalhos agent Jorge Mendes och därför kan den defensiva mittfältaren spela på Mestalla nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply